۱۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۳
قرچک l عطر غدیر در غرفه سالمندان

در حاشیه جشن کیلومتری غدیر شهرستان قرچک، حضور غرفه مرکز سالمندان هیراد پیوندی میان تجربه نسل قدیم و شور و نشاط جوانان ایجاد کرد تا تکریم بزرگان، رنگ و بوی عید امامت را دوچندان کند.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران، جشن کیلومتری غدیر در شهرستان قرچک، امسال تنها یک همایش آیینی نبود، بلکه فرصتی شد تا بهزیستی شهرستان قرچک با همراهی مراکز تحت نظارت خود، جلوه‌هایی از مهرورزی و تکریم سالمندان را به نمایش بگذارد.

در این میان، مرکز سالمندان هیراد به عنوان یکی از مراکز فعال تحت نظارت بهزیستی شهرستان قرچک، با برپایی غرفه‌ای ویژه در مسیر جشن، پذیرای خیل عظیمی از شرکت‌کنندگان بود. این غرفه که با هدف ترویج فرهنگ احترام به سالمندان و معرفی ظرفیت‌های حمایتی بهزیستی برپا شده بود، فضایی گرم و متفاوت را برای راهپیمایان غدیر رقم زد.
حضور پرانرژی سالمندانِ مقیم مرکز هیراد در این جشن، نشان‌دهنده آن بود که پیوند با ارزش‌های دینی و اجتماعی، مرز سنی نمی‌شناسد. کارشناسان بهزیستی و کادر تخصصی مرکز هیراد در این غرفه ضمن ارائه خدمات مشاوره‌ای و پاسخگویی به سوالات مراجعین در مورد نحوه نگهداری و مراقبت از سالمندان، فضایی از امید و نشاط را برای این عزیزان فراهم کردند.

کد خبر 185726

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 11 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد